Foto's van de verbouwing
Lijst met albums
Verbouwing fase berging

Alle foto's van de bouw van de berging

Verbouwing fase Ramen

Het dicht zetten van de ramen.

Veenstra Studio

Deze studio is 4 bij 4,5 meter en is geschikt voor maximaal 12 personen.

Zwier zaal

Deze zaal is 7 x 7 meter en is uitermate geschikt voor grotere groepen tot 40 personen.

Jongsma zaal

de grote zaal is geschikt voor bewegingsactiviteiten en grote groepen tot 100 personen in theater opstelling. De ruimte is 218 m2.

Drent Bar / Keuken

De bar is prima geschikt om na de repetitie, tijdens het wachten of in de pauze een kop koffie/thee of fris te drinken.

Toiletgroep

De toiletgroep is ook volledig in de style van het gebouw. Dames en heren toilet zijn gescheiden. Alles is nieuw.

Verhuurde tijden

Het Akkoord is op vaste tijden verhuurd. Op andere tijden is nog ruimte om te huren.

Gymzaal bijna Muziekcentrum

De verbouwing van de gymzaal tot muziekcentrum is bijna voltooid. In 3 maanden tijd hebben de vrijwilligers het gebouw omgetoverd in een echt club gebouw met een grote zaal (18,5x12mtr), een kleine zaal (7x7mtr), en 3 studio's. En uiteraard een keuken met gezellige bar.
Totaal kunnen er straks ruim 100 muzikanten per keer in diverse ruimten musiceren. 

In de afgelopen periode is er veel in het gebouw gebeurd. Kozijnen vervangen, Dak verhoogd, diverse muren gesloopt en vervangen voor nieuwe wanden. Ook is er een nieuwe sanitaire groep gemaakt. Daarnaast is er in het lage gedeelte een nieuwe vloer gelegd alle radiatoren vervangen en nieuwe plafonds gemaakt. Als laatste is er veel geschilderd. 

Diverse bedrijven hebben materiaal gesponsord door gratis of tegen inkoopsprijs te leveren. Quarts bijvoorbeeld heeft de vloer en het tegelwerk in de toiletgroepen gesponsord. SenK de toiletpotten, wastafels, leidingwerk, radiatoren en ander installatiewerk.
Van het uitgegeven budget is zo'n 90% bij plaatselijke en regionale bedrijven gespendeerd. Hiermee wil het muziekcentrum onderstrepen dat het belangrijk is dat er een band is met het bedrijfsleven.

Nu alles het eindstadium bereikt, is ook de datum van officiële opening bekend. Zaterdag 27 september van 14 tot 17 uur staan er activiteiten gepland. O.a. de opening zal dan plaats vinden. Iedereen is welkom om erbij te zijn.